Welkom bij mijn praktijk

Ik ben Monique Bezemer. Je kunt bij mij terecht voor psychologische behandeling en relatietherapie.

Ik ben integer, bevlogen en betrokken. Een psychologische behandeling is een proces … samenwerkin…. Jij bent tenslotte expert op het gebied van jouzelf, zonder dat je dat misschien weet.

Ik ben alumna van de Universiteit van Amsterdam, waar ik in 2001 klinische neuropsychologie ging studeren. Een prachtige en leerzame ervaring waarbij ik veel heb geleerd over de relatie tussen het menselijk brein en gedrag. Wel realiseerde ik mij de interactie met mensen te missen, waarop ik de overstap gemaakt hebt naar Klinische psychologie. Een succesvolle keuze, want elke dag raak ik nog intrigeert door dit prachtig mooie vakgebied.

Afgelopen jaren heb ik waardevolle werkervaring opgedaan binnen o.a. de verslavingszorg en de GGZ. Op dit moment ben ik deels werkzaam voor een GGZ instelling in Noord Holland en deels in mijn eigen praktijk, eerst in Zaandam en vanaf 2019 in Amsterdam IJburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *